Title Image

kaaswinkel

Sinds 1982

Na een aantal jaar de klanten te hebben leren kennen door in de winkel te werken, heeft Roel Mulder de winkel in 1982 overgenomen van de firma Nijenhuis uit Rijssen.

De kaaswinkel zat toen nog in de passage tegenover de HEMA. Toen met de naam: Mulder’s Kaashal.  We verkochten alleen Hollandse kaas en een paar soorten buitenlandse kaas zoals oa. roombrie danablu roquefort. In 1987 is de winkel verhuist naar onze huidige locatie. Doordat deze locatie ruimer is, ontstond de mogelijkheid om andere producten erbij te gaan verkopen.

Nu hebben we een ruim assortiment met Hollandse en buitenlandse kaas. Ook verkopen we vers gebrande noten, zuidvuchten, wijn en andere lekkernijen.

Met veel plezier en passie runt Roel Mulder zijn kaaswinkel. Dit blijkt wel uit het certificaat van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Sinds 2010 heeft Mulder Kaas dit certificaat gekregen.

De Certificering Foodspecialiteitenwinkels is een jaarlijks terugkerend ijkmoment waarmee de kwaliteit van de winkel, de ondernemer en zijn/haar medewerkers wordt vastgesteld.

    Sorry, no posts matched your criteria.